Milon

Milon er en af de ledende fitnessvirksomheder, der er med til at definere fremtidens teknologi indenfor fitnessbranchen. Med over 45 års erfaring fra branchen, har Milon udviklet og forsynet forbrugere med brugervenlige, sikre og effektive træningsmaskiner og -systemer. 

Intelligent cirkeltræning er Milons definition på en brugertilpasset og dermed effektiv træning. Milon giver her sine brugere mulighed for personligt login, lagring af brugerindstillinger og personlige træningsprogrammer, som er tilpasset den enkeltes behov. Træningsøvelserne vil automatisk fremgå udførligt på skærmen og brugeren kommer igennem sin træning ved at følge cirklen. Intensiteten og hastigheden af maskinerne justeres ud fra den enkelte brugers træningsniveau for at opnå den mest optimale og effektive træning.

Milon Q

Milon Q er definitionen på et fleksibelt og smart træningssystem, der består af brugervenlige høj kvalitets træningsmaskiner, som kan bruges i det intelligente cirkeltræningssetup eller for sig selv. Milon Q serien kan reguleres således, at den giver brugerne mulighed for at slå automatisering af cirkeltræningen fra, så træningsmaskinerne kan bruges udenfor cirklen, hvilket giver en større frihed og fleksibilitet af udstyret.