Om os

Fitness Engros er en multibrand forhandler af fitnessudstyr, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at forhandle mange forskellige brands og vi er blandt andet eksklusive distributører af 

Vores multibrand strategi gør, at vi kan levere alt fra prisbillige kvalitetsprodukter til de ultimative fitness brands, specielle nicheprodukter og alt derimellem. Vi kan vælge blandt et unikt miks af forskellige brands, for at finde den optimale løsning, der matcher dine behov og ambitioner.

Vores historie starter i 1999, hvor virksomheden blev stiftet af Bjarne Bo Jørgensen, der stadig fungerer som bestyrelsesformand. I de første år var hovedaktiviteten renovering og salg af brugt udstyr, men aktiviteterne blev løbende udvidet med agenturer på mange forskellige brands.

Vores medarbejdere har bred erfaring og knowhow om fitnessbranchen, vores kunder, produkter og trends. Vi har medarbejdere med erfaring som center- og områdechefer, driftsdirektør og personlige træner i såvel store som mindre fitnesskæder. Vores brede erfaring i branchen gør os til en kompetent, kreativ og alsidig samarbejdspartner der kan hjælpe dig til succes i branchen. Vores medarbejdere kan hjælpe med alt fra køb af udstyr, rådgivning og sparring, indretning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikeret konsulent tilknyttet til dit projekt ved du altid hvem, du skal kontakte.

Vil du vide mere om os, eller er der noget du vil spørge om, er du altid velkommen til at kontakte os.