Tour de France og Body Bike Smart+ i Fælledparken og Nyborg
- af Fitness Engros
22.07.2022

Tour de France 2022 er en historisk begivenhed danskerne sent vil glemme. En begivenhed, som ikke kun de sædvanlige Tour-følgere overværede - men hele Danmark. En speciel begivenhed, der indledtes i hjertet af København og afsluttedes selvsamme sted med en menneskemængde hele verden måbede over. En begivenhed, der vakte følelser af overvældende glæde, stolthed og jubel hos alle, da Jonas Vingegaard cyklede sig ind i hjerterne på ikke kun på danskerne men hele verden 💛 Det var historisk, at Tour de France startede i Danmark, men at vores egen Jonas Vingegaard vandt i Paris, er noget af det største i dansk sportshistorie. Det blev det perfekte år med en samlet sejr til Jonas Vingegaard og den første Tour de France-start i Danmark.

Vi er stolte over, at vi selv var til stede med de danskproducerede Body Bike Smart+ under Festivelo i Fælledparken og ved eventet i Nyborg, da cykelrytterne startede i København og fortsatte i Nyborg. Der var festligheder, sved på panden og en stærk hengivenhed til alle cykelrytterne, da der blev cyklet løs på Body Bike Smart+. 

Touren blev lidt mere speciel ved Team Børn, Unge & Sorgs deltagelse ved bike-scenen i Fælledparken og vi sammen cyklede for at ære Chris Anker Sørensen på de fedeste jubileumscykler fra Body Bike 💛