StairMaster - rulletrappen der aldrig stopper

Har du prøvet StairMasteren?

Kender du StairMasteren eller er du gået i en stor bue udenom maskinen, når du har set den i dit lokale fitnesscenter? Læs med her for en gennemgang af den fantastiske fitnessmaskine.

Hvad er en StairMaster så egentlig? 

Du kan tænke på det som trappen eller rulletrappen, som aldrig stopper! StairMasteren har kørende trin - og naturligvis et gelænder, så du kan holde balancen. Når trinene begynder at rulle, så skal du bare begynde at gå på stedet. Du kan selv justere tempoet i forhold til hvor hurtigt du vil gå eller løbe op ad trinene. 

Du kan tage en træning, hvor der er fokus på udholdenhed ved at holde et stabilt tempo, men maskinen er også særdeles velegnet til højintens intervaltræning, hvor pulsen virkelig kan komme op.

En tur på StairMasteren er fantastisk god konditionstræning. Samtidig med at du styrker musklerne i dine ben og bagdel. Du får pulsen godt op uden for hård belastning på dine led. 

Når du benytter maskinen, er det vigtigt, at du holder fokus på at lade benene gøre arbejdet, så ikke noget med at hænge i gelænderet. Gelænderet skal kun bruges til at hjælpe med at holde balancen, ikke til at tage vægten af benene.

Hvis du synes det bliver trivielt at gå almindeligt på StairMasteren kan du krydre det med lidt andre øvelser. Hvorfor ikke tage 2 trin ad gangen i stedet for blot et enkelt? Ved at tage 2 skridt er der ekstra fokus på dine ballemuskler. Du kan også gå krydstrin eller sidelæns om man vil, hvilket også giver ekstra fokus på bagdelen.

Relaterede produkter

StairMaster 10-Series 10G LCD Display Trappemaskine
-40%
StairMaster 8 Series Gauntlet 8GX LCD Display Trappemaskine