Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Officiel forhandler af Tanita

Læs mere om hvordan du kan benytte vægte fra Tanita i din professionelle forretning.

Officiel forhandler af Tanita
Officiel forhandler af Tanita
- af Fitness Engros
05.10.2023
Fitness Engros

Hos Fitness Engros ønsker vi at tilbyde de bedste produkter til vores kunder, herunder personlige trænere, diætister og fitnesscentre. Vores udvælgelsesproces er omhyggelig, og vi sætter kvalitet og pålidelighed i højsædet, når vi vælger de produkter, vi tilføjer til vores sortiment. Vores mål er at sikre, at vores kunder altid har adgang til det bedste udstyr på markedet, og det er derfor, vi er stolte af at præsentere Tanita-vægte til kropsanalyse.  

Tanita har arbejdet med kropsanalyse siden 1992, da de introducerede den første professionelle vægt til kropsanalyse ved hjælp af bioimpedansmåling (BIA). Med mere end 20 millioner enheder solgt på verdensplan er Tanita et anerkendt navn inden for branchen.  

Hvad adskiller Tanita-vægte fra konkurrenterne?  

For det første er de kendt for deres uovertrufne pålidelighed og nøjagtighed. Tanita-vægte anvender avanceret teknologi, der giver præcise målinger, hvilket er afgørende for fagfolk inden for træning, kost og sundhed. Du kan stole på, at Tanita-vægte leverer pålidelige resultater til dine klienter eller medlemmerne i fitnesscenteret.  

Tanita-vægte er ikke kun pålidelige, de er også klinisk dokumenterede og medicinsk godkendte. Dette giver dig den tryghed, du har brug for, når du arbejder med klienters sundhedsdata. Og med en imponerende 5 års fabriksgaranti og et dedikeret serviceteam, kan du være sikker på, at din investering i en Tanita-vægt er en langsigtet løsning.  

En anden fordel ved Tanita-vægte er den brugervenlige grænseflade, der gør det let at præsentere resultaterne for dine klienter eller medlemmer. Dataene præsenteres klart og overskueligt, hvilket gør det nemt at kommunikere sundhedsoplysninger og målinger.  

Endelig kan du med Tanita-vægte effektivt overvåge dine klienters fremskridt og udvikling. De klare data viser tydeligt de resultater, der opnås ved at følge kost- og træningsprogrammer. Dette skaber værdifulde muligheder for at tilpasse og optimere trænings- og sundhedsplaner, så dine klienter kan nå deres mål.  

Øg indtjeningen med Tanita kropsanalyse til medlemmer og klienter  

Både som fitnesscenter og som personlig træner er det afgørende at tænke på, hvordan man kan optimere omsætningen og forretningspotentialet. Her kan Tanita være det perfekte redskab for dig.  

Som selvstændig personlig træner er din omsætning ofte begrænset af det antal timer, du har til rådighed i løbet af dagen. Når alle dine timer er booket op med klienter, kan du ikke udvide forretningen yderligere ved blot at tage flere klienter ind. Når din tidskapacitet er opbrugt, er det tid til at tænke strategisk og udforske muligheder for at forbedre din forretning, såsom at tilbyde eksisterende klienter ekstra tjenester eller fordele.  

Er du en personlig træner? Så overvej, hvordan du kan optimere den eksisterende tid, du har til rådighed, for at maksimere din forretning.  

Ligeledes giver det som fitnesscenter god mening at tilbyde medlemmer muligheden for at tilkøbe ekstra ydelser og tilføjelser til deres abonnement. Dette øger ikke alene omsætningen inden for dine eksisterende rammer, men skaber også en tættere relation til medlemmerne. Dette har dokumenteret positive virkninger på medlemstilfredshed og fastholdelse, hvilket gavner både centret og dets medlemmer.  

Oplev vægte fra Tanita hos Fitness Engros  

Du har mulighed for at prøve Tanita-vægten i et af vores showrooms og få en personlig konsultation med en af vores specialister for at afgøre, om Tanita er den rette løsning for dig. Booking af en tid sikrer, at der er en konsulent tilgængelig til at imødekomme dine behov, når du besøger os.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)