Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Mød vores atlet: Mads Mensah Larsen

Læs om vores samarbejde med den danske håndboldsspiller Mads Mensah Larsen

Læs vores interview med Mads Mensah
Mød vores atlet: Mads Mensah Larsen
- af Fitness Engros
09.09.2023
Fitness Engros

Hos Fitness Engros er vi stolte og beæret over at præsentere vores samarbejde med den danske håndboldspiller Mads Mensah Larsen. Mads spiller til dagligt i den tyske klub Flensborg-Handewitt og for det danske landshold. 

Mads Mensah Larsen har vundet en lang række medaljer og titler sammen med det danske landshold og de klubber, som han har spillet for gennem årene.  

Passion, dedikation og hårdt arbejde er vejen frem 

Mads Mensah har spillet håndbold hele livet, og har en klar passion og dedikation omkring håndhold. Mads Mensahs glæde ved håndbold er drivkraften bag hans store succes, og sejrene gør ikke motivationen mindre.  

Hos Fitness Engros går vi hver dag på arbejde for at blive bedre, end vi var i går, og arbejder for at gøre en forskel og lige præcis det, gør Mads også, når han træner op til den næste store kamp. Dette er hele omdrejningspunktet for vores samarbejde. 

En lang karriere med flere store resultater

Mads Mensah har, siden han kom på landsholdet i 2011, spillet over 180 kampe og scoret mere end 300 mål. Han har også været med til at vinde guld ved OL i Rio de Janeiro i 2016, samt guld ved VM i 2019, 2021 og 2023. Allerede som 17-årig startede han sin seniorkarriere i AG Håndbold. 

Mads Mensah er i dag 32 år gammel og har fortsat store ambitioner for hans karriere. 

Drømmen om Champions League 

Mads Mensah Larsen drømmer stort om at vinde EHF Champions League, der er en europæisk turnering for de nationale mesterhold og nogle af de andre klubhold. At vinde EHF Champions League vil være det ultimative i Mads’ karriere. 

Skræddersyet home gym fra Fitness Engros der dækker Mads Mensahs behov 

Mads Mensah Larsen stod over for den samme udfordring ved hver sommerferie, hvor der var pause og tid til at bygge kroppen op, men han skulle ned i et tilfældigt træningscenter, hvor de ikke altid havde alle de ting, som han gerne vil bruge. 

Løsningen for Mads Mensah Larsen blev et skræddersyet home gym som blev indrettet i haven i hans sommerhus, hvor han kunne få, alt det han skulle bruge. Som en ekstra gevinst er det også tidsbesparende for Mads Mensah, da han nu bare kan gå ud i haven og få træningen klaret, hvor han førhen først skulle køre hen til træningscenteret.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)