Godt nytår fra Fitness Engros!
- af Fitness Engros
30.12.2022

2022 har været et spændende men også udfordrende år. Det kan være svært at finde det helt rette tillægsord om året der er gået.

Det har været et år, som i særdeleshed har været præget af krigen i Ukraine og alle dens ofre. Vi har bl.a. kunne mærke det på vores leverancer, da vi arbejder tæt sammen med en fabrik i Ukraine. Andre udfordringer som stigende dollarkurser har sat sine spor, da det har fået priserne på fitnessudstyr til at stige.

Der er heldigvis også sket rigtig mange gode ting! Vi har igen kunne rejse ud i verden på messer og inspirationsture. Det har resulteret i et endnu bedre og bredere produktsortiment. Du har måske tidligere hørt om reformertræning? Det er en global trend som fortsat vækster. Vi har i vores produktsortiment reformere fra Merrithew, som er et af de bedste brands på markedet. Derudover har vi også åbnet en ny webshop med yogaprodukter, Yogalovers.dk 🧘 

Et af vores helt store fokusområder i 2022 har været vores online platform. Vi arbejder hele tiden på at kunne forbedre denne. Vi glæder os til at vi i starten af det nye år, kan åbne vores webshop i Norge. Sverige vil følge trop senere i 2023 🚀 

I 2022 har vi salgsmæssigt oplevet størst vækst inden for:
✅ Personlig Trænings studier
✅ Firmafitness
✅ Det private marked 
Vi forventer også i 2023, at disse 3 områder vil have den største vækst.

Til slut vil jeg gerne takke alle vores kunder og partnere og ikke mindst vores ansatte, for den loyalitet og tillid I har vist Fitness Engros i 2022. 

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎉 

Brian Andersen
Direktør
Fitness Engros