Populær

TD Gymgear Squat Board 26°

795,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
23 års erfaring
Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
Gode anmeldelser

TD Gymgear Squat Board 26°

Av, mit knæ. Forestil dig en smerte, der jager igennem dit knæ eller storetå under træning med squats. Hvis du ikke selv har prøvet det, så kender du helt sikkert en, der har ondt i knæet. Der kan selvfølgelig være forskellige årsager til dine smerter, men ofte kan smerterne skyldes overbelastning. Der opstår en betændelsestilstand i ledet. Og det gør ondt.

Hvis du oplever smerter under squatøvelser, så er det som regel fordi du ikke er smidig nok. Eller fordi dine muskler ikke kan holde til belastningen. Du kan prøve at teste din smidighed ved at stå på flad fod og lade fødderne pege lige frem. Sørg for at have en meget smal stand – og se hvor langt du kan sætte dig ned i et squat.

Hvis du ikke kan sætte dig helt ned uden at det gør ondt – eller du vælter bagover, så er det helt klart din smidighed du skal arbejde på.

Betyder det, at du ikke kan lave squats? – Nix. Du kan bruge et squat board, også kaldet et slant board.

Smerten kan sætte sig i storetåen

Når du prøver at gå ned i squat uden at være smidig nok til det, så risikerer du at belaste både knæ og forfod. Især dit led ved storetåen. For at kompensere for manglende smidighed vil du komme til at lægge vægten frem på foden - og måske endda bøje i storetåen så du ikke længere står på flad fod.

Du kan for eksempel prøve at sætte dig i en romaskine. Når du roer skal din hæl hele tiden have fuld kontakt med fodpladen (spændholt). Især når du kører fremad på slæden. Hvis du føler, at det er nemmere at sparke fra med forfoden, så bør du arbejde på smidigheden – ellers kan du blive udfordret i squats.

Et squat board aflaster

For at holde balancen i squat vil du automatisk læne kroppen fremover. Hvis du ikke er særligt smidig, vil du komme til at bøje i ryggen. Det kan være fint nok hvis du slapper af, men du skal have ret ryg under træning og aktivitet.

Pistols er en svær øvelse. Squat på et ben. Derfor bruger de fleste en skalering, hvor du lægger en vægtskive under hælen så den bliver hævet lidt fra gulvet. Det gør øvelsen lidt lettere. Samme princip gælder, når du bruger et squat board.

Ved at lave squats på et squat board har du lettere ved at rette ryggen uden at belaste knæ og forfod. Du slipper for skader. Du kan også bruge boardet til at gøre dit fodled mere smidigt. Stå på brættet så tæerne peger opad (omvendt af squat), og du kan mærke strækket på bagsiden.

Squat-boardet fra Gymgear er robust og skridsikkert så du kan træne squats med vægt.

Specifikationer

Brand: TD Gymgear
Varenummer: TDSquatBoard
EAN nummer: 5714434108762
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 2
Bruttohøjde (cm): 12
Bruttobredde (cm): 60
Bruttolængde (cm): 35
Nettovægt (kg): 2
Nettohøjde (cm): 12
Nettobredde (cm): 60
Nettolængde (cm): 35

Relaterede produkter

Relaterede produkter

TD Gymgear Squat Board 20°

595,00 kr. 

SQ&SN OL Vægtstang 20 kg

1.495,00 kr. 

ATX Squat Stand

345,00 kr. 

15%
Crossmaxx Squat Rack V2

4.585,75 kr.  Førpris 5.395,00 kr.  Udsalg

Inter Atletika Universal Squat Rack

5.995,00 kr. 

SQ&SN Hexagon Håndvægt | 2,5-40 kg

374,00 kr. 

Flere varianter

15%
Crossmaxx XL Foldbart Squat Rack

6.566,25 kr.  Førpris 7.725,00 kr.  Udsalg

SQ&SN Bumper Plate | 5-25 kg

349,00 kr. 

Flere varianter

Inter Atletika Olympic Squat Rack

8.625,00 kr.