Gratis fragt

StairMaster Twistlock Justerbar Håndvægtsæt 2-20 kg

5.875,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
23 års erfaring
Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
Gode anmeldelser

Justerbare håndvægte - med et enkelt klik

I fitnesscenteret er det nemt og hurtigt at skifte håndvægte. Du snupper snildt et nyt sæt fra stativet med et stort udvalg af håndvægte. Men hvad så når du træner derhjemme? Det kan være en udfordring at finde plads til en hel samling håndvægte med forskellig vægt.

Løsningen er at finde et system, hvor du let kan justere vægten. Du kan vælge at købe håndtag der ligner en vægtstang i miniudgave og læsse den med de vægtskiver du allerede har i dit home gym. Du kan også vælge at købe et håndvægtsæt du kan justere uden at bruge tid på at skifte skiver.

Justerbare håndvægte er hurtige at bruge

StairMaster Twistlock håndvægte er den perfekte løsning til dit home gym. Dit lille træningsrum har ikke plads til en hel væg fyldt med håndvægte. Twistlock er et system, hvor du kan justere vægten ved at dreje håndtaget

Når du laver en workout med flere forskellige øvelser, så kan det være irriterende at bruge tid på at skifte vægt med løse skiver. Hvis du for eksempel vil lave en kombination af snatch, devils press og rows, så har du sandsynligvis brug for flere forskellige vægte. Med en justerbar håndvægt kan du lynhurtigt indstille vægten og træne videre uden afbrydelser.

Føles som rigtige håndvægte

Disse justerbare håndvægte føles som den klassiske håndvægt med fast vægt. Ofte har justerbare håndvægte et klodset design, der gør dem lidt besværlige at håndtere. Men sættet fra StairMaster bruger et låsesystem, der gør håndvægten kompakt og sikker på samme tid. Der er ikke risiko for at skiver falder af under træning.

Håndtaget har et lækkert ergonomisk greb, som støtter din hånd, når du løfter. Dit greb er mere sikkert og fast. Forestil dig, at du træner med tung vægt eller hurtige skift, så er der risiko for at tabe vægten. Selvom sættet er slidstærkt, så er det ikke egnet til drop. Skiverne er lavet af et plastmateriale, som kan revne ved kast og drop.

Derfor anbefaler vi at kombinere dit justerbare sæt med et tungt sæt klassiske håndvægte. Det justerbare sæt går op til 20 kilo. Men det kan være rart med et par håndvægte, der kan klare drop, hvis du for eksempel træner crossfit og kan lide at presse dig selv. Se for eksempel vores udvalg af håndvægte med fast vægt fra Crossmaxx.

Hver håndvægt består af 10 dele og stiger med 2 kg pr. håndvægt:

  • Mindstevægt på 2 kg og højestevægt på 20 kg
  • Håndtagene har kontur og grebets overflade har vaffelstruktur, hvilket giver et sikkert og behageligt greb
  • Meget synlige vinduer i begge ender af håndvægtene viser den aktuelle vægt

Du kan købe et stativ til håndvægtene så de bliver lettere at gå til. Her kan du købe dit StairMaster håndvægtstativ.

Specifikationer

Brand: StairMaster
Varenummer: STAIR110004
Leverandør varenummer: 110004
EAN nummer: 5714434106041
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 20.5
Nettovægt (kg): 20
Webshopfarve: Sort

Relaterede produkter

Relaterede produkter

StairMaster Twistlock Håndvægtstativ

1.875,00 kr. 

15%
Lifemaxx Chromed Håndvægtsæt Inkl. Stativ 1-10 kg

9.651,75 kr.  Førpris 11.355,00 kr.  Udsalg

Inotec Gummi håndvægt | 10-40 kg (stk.)

398,75 kr. 

Flere varianter

Crossmaxx Hexagon Håndvægtsæt | 2,5-40 kg

173,75 kr. 

Flere varianter