Merrithew At Home SPX® Reformer Package

23.925 kr. 

På fjernlager

Bestillingsvare: Forventet leveringstid: 30 hverdage.

Gratis fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Reformeren - den nemme træning hjemme 

Hvis du er typen, der ikke føler sig hjemme i et fitnesscenter, ikke er interesseret i eller har tid og mulighed for holdtræning, ikke orker løftede øjenbryn fra instruktøren og de andre deltagere til yoga, pilates eller i maskinerne, ja foretrækker du individuel træning med fokus på din egen udvikling, så er reformer træning hjemme et oplagt og ganske effektivt alternativ. 

At Home SPX® Reformer Package er alt, hvad du behøver til din reformer træning hjemme i stuen eller i dit træningsrum. Med denne reformer til dit home gym får du mulighed for at træne hele kroppen uden behov for andet udstyr.

Reformer træning er sjov og simpel 

Reformer træning foregår med ét enkelt redskab - reformeren - en træningsmaskine der tilbyder det som kroppen har allerbedst af. Reformer træningen inkluderer ikke stativer med tunge vægte, men er derimod en træningsmaskine der er simpel i sin opbygning, ikke optager meget plads, er enkel og intuitiv at anvende og som giver en balanceret træning af hele kroppen. 

Reformeren er fiks og multifunktionel 

Reformeren er opbygget med udgangspunkt i principperne fra pilates - en skånsom men effektiv træningsform, der fokuserer på samspillet mellem bevægelighed, styrke, balance og kropsholdning. Pilates giver plads til vejrtrækning, styrker kernemuskulaturen og træning med reformer er effektiv træning med lav skadesrisiko. En reformer er et multifunktionelt træningsredskab, der giver mulighed for en bred palet af øvelser fra styrketræning, pilates, coretræning, yoga og afspænding, men er også god til genoptræning - ja veldisponeret træning på reformer virker skadesforebyggende i sig selv. 

Velgennemtænkt design 

Reformerens opbygning giver mulighed for mange forskellige øvelser og kan bruges af alle aldre, for med en pilates reformer arbejder man stort set kun med egen kropsvægt, og øvelserne er ergonomisk tilpasset designet i vores intelligente krop. En reformer består af ganske få dele, en bevægelig plade, fjedre, stropper og wirere, der er indstillet og tilpasset, så belastningen af kroppen harmonerer med idrætsvidenskabelige teorier om længde-spændings-forhold, vægtstangsprincippet og progressiv belastning. 

Flow og nyd en balanceret krop

En pilates reformer hjælper dig med at styrke kernen, finde flowet og nyde balancen. Reformerens simple design og udvalg af øvelser giver brugeren mulighed for vende opmærksomheden indad, mærke åndedrætsrytmen, finde roen i sindet og balancen i kroppen. Med en reformer kan meditation og træning smelte sammen til en helhed - det er styrketræning og mindfulness i ét, de naturlige og meget dynamiske bevægelser reformeren tilbyder, kan give en oplevelse af flow og frihed, hvor man mærker kroppen styrkes uden at blive overbelastet. 

Skadesforebyggende reformer pilates 

Reformeren er et træningsredskab, hvor man arbejder med egen kropsvægt, så der er mindre risiko for overbelastning og skader. Den er et fremragende supplement til sportsudøvere, der ønsker at forstærke kroppens mindre muskelgrupper, hvor der er brug for at styrke stabiliteten omkring og bevægeligheden i de led, der arbejder hårdt under sport. Med en reformer som en del af træningen slipper man for at rende til fysioterapeut og andre behandlere, for en reformer giver mulighed for mange af de øvelser man også ser i pilates, yoga og andre blide træningsformer, hvor den intermuskulære koordinationsevne, bevægelsesudslaget og samspillet mellem kroppens forskellige systemer er i højsædet. 

Reformeren justeres efter dine behov 

Reformer pilates eller andre typer af reformer træning udfordrer koordination, balance, styrke og bevægelighed. Det er på mange måder ideel individuel træning. Du bestemmer selv hvilke muskelgrupper der trænes, det er enkelt og smidigt at skifte mellem øvelser, og hvis der er en position eller et håndtag, der skal justeres, tager det ikke mange sekunder. Du definerer selv hvilken form for reformer træning, der passer bedst for dig og din krop og indstiller reformeren efter lige netop den type træning, du er mest interesseret i. Enkeltdelene justeres efter behov, mange gange kan en lille ændring af vinkel eller positur at kroppen aktivere andre eller flere muskelgrupper, så man opnår en varieret og afmålt muskeltræning. 

Rehabilitering og genoptræning med pilates reformer 

En pilates reformer er særligt god når det gælder rehabilitering. Efter skader eller traumer er det lige så afgørende at lave øvelser, der genopretter og forstærker nervebaningen og styrker kroppens refleksmekanismer og sanseligheden i vævet, som det er med gængs styrketræning. Reformer træning har i flere tilfælde været en afgørende del af den samlede indsats man har tilbudt sårede soldater, så de med succes har kunne finde tilbage til en stærk krop, et sundt sind og et anstændigt og lykkeligt liv. 

Tilfredsstillende træning 

Reformer pilates er skånsomt og effektivt. Når først man vænner sig til reformeren, er blevet fortrolig med de forskellige indstillinger og har fået teknikken på plads, så har man et træningsredskab, der giver gode betingelser for en sund sjæl i et sundt legeme. Om det er mave, ryg, baller, lår, arme eller skuldre der trænger til at blive styrket, så leverer reformeren. Træning med reformer er personlig træning, der giver en tilfredsstillende følelse af succes, naturlig træthed og velvære.

Produktinformation

Brand: Merrithew
Varenummer: ME-ST-110100
Leverandør varenummer: ST-110100
EAN nummer: 5714434164454
Farve: Multifarvet
Stand: Ny
Nettovægt (kg): 52.2
Nettobredde (cm): 66
Nettolængde (cm): 245
Max. brugervægt (kg): 113.4

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.