Populær

LMX. Squat Sponge Nakkepude

145,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
erfaring 23 års erfaring
afhentes Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
anmeldelserGode anmeldelser

Får du også ondt i nakken efter back squats? – Så er det nok fordi teknikken ikke er helt på plads. Der kan være mange årsager til at du får ondt i nakken. En nakkepude kan lindre smerten. Men nakkepuden er ikke beregnet til at gøre træningen mere bekvem. Du skal bruge den for at forebygge skader eller til genoptræning.

Det største problem med smerter i nakken opstår på grund af forkert teknik. Det er fristende at jagte den næste PR (personlige rekord). Men når du træner med maksimal vægt i dine squats, så er der risiko for, at du sjusker med teknikken.

Hvem bør bruge en nakkepude?

LMX. squat sponge nakkepude er for dig, der vil forbygge skader. Squats kræver teknik og smidighed i skuldrene for at lægge stangen rigtigt på ryggen. Vægtstangen kan ligge flere steder. Det er en god idé at skubbe den et stykke ned på nakken for at sikre en god balance og lade vægten hvile på musklerne.

Vægtstangen må ikke hvile direkte på nakkehvirvlerne. Det øger risikoen for skader og diskusprolaps. Når du mangler smidighed i skuldrene, så kan det være svært at lægge stangen rigtigt. Det er indlysende, at du skal arbejde på teknik og mobilitet, men du kan med fordel bruge en nakkepude til at forebygge skader, mens du træner teknik. Det kan især være en fordel at supplere med nakkepude, når du gerne vil prøve højere vægt.

Skåner nakken ved genoptræning

Hvis du har haft en skade eller har tendens til rygsmerter, så kan det være en stor hjælp med en pude. Vær opmærksom på at en pude altid vil ændre stangens position. Der er risiko for, at du flytter balancepunktet, og stangen er hævet med pudens tykkelse.

LMX. squat sponge tager højde for dette ved at forme puden, så der er plads til nakkehvirvler – uden at belaste dem. Puden hviler direkte på musklerne i stedet for ryggen. Pas på at nakkepuden ikke bliver en hvilepude. Den er et supplement, der støtter din træning. Den fritager dig ikke fra teknik og smidighed.

LMX. squat sponge er velegnet til både hjemmetræning og til workouts i fitnesscenteret. Den er slidstærk og let at tørre af efter brug. Den er en nakkepude, der kan holde til at blive brugt af mange medlemmer.

Den passer til OL-stænger og andre vægtstænger med Ø50 mm. Den er velegnet til anvendelse i kommercielle fitnesscentre.

Tip: Kan også bruges til hip thrusts. 

Specifikationer

Brand: LMX.
Varenummer: LMX24.2
Leverandør varenummer: LMX24.2
EAN nummer: 7430436139181
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 1
Bruttohøjde (cm): 10
Bruttobredde (cm): 10
Bruttolængde (cm): 45
Nettovægt (kg): 1
Nettohøjde (cm): 10
Nettobredde (cm): 10
Nettolængde (cm): 45
Ærmediameter (mm): 50
Webshopfarve: Sort

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Relaterede produkter

Relaterede produkter

Gratis fragt

Crossmaxx Powerlifting Vægtstang 20 kg

3.695,00 kr. 

LMX. Nakkepude

225,00 kr. 

Gratis fragt

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg

3.315,00 kr. 

gym80 Squat Nakkepude

495,00 kr. 

Gratis fragt

Crossmaxx WL Competition Vægtstang 20 kg

3.425,00 kr. 

LMX. Nakkepude Gummi

495,00 kr. 

Gratis fragt

Crossmaxx WL Competition Vægtstang 15 kg

2.915,00 kr.