LMX. Aerobic Træningsmåtte 180 cm

Aerobic måtte fra Lifemaxx med en vaffelmønstret overflade og en tykkelse på 1,6 cm. Den er velegnet til brug i fitnesscentre og kommercielt brug. Læs mere

495 kr. 

5+ på lager

Farver
Hurtig fragt eller afhentning
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

LMX. Aerobic Træningsmåtte 180 cm er en moderne og alsidig træningsmåtte. Den måler 180 x 60 cm (længde x bredde) og vejer blot 1,5 kg. Du finder måtten i både sort og blå.

Måtten er velegnet til fitnesscentre og andre professionelle træningsfaciliteter, men vil også kunne bruges af private i home gyms, på stuegulvet eller til udendørs træning.

Professionel træningsmåtte med en tykkelse på 1,6 cm

LMX. Aerobic Træningsmåtte 180 cm er en forholdsvis tyk træningsmåtte med en tykkelse på 1,6 cm. Dette er med til at sikre en behagelig træning, hvor du kan udføre alle de mest populære måtteøvelser uden at få ondt i knæ, albuer eller ryg.

Miljøvenligt materiale og praktisk opbevaring

Træningsmåtten er ikke kun et godt valg, fordi den er med til at sikre en behagelig træning. Det er også et godt valg, idet måtten er fremstillet af miljøvenlige materialer. Måtten er nemlig fremstillet af TPE skum, der er at betragte som miljøvenligt.

LMX. Aerobic Træningsmåtte 180 cm er desuden let at opbevare takket være de to sejlringe, der er at finde i den ene ende af måtten. For praktisk opbevaring af en måtte som denne anbefaler vi LMX. Vægophæng Til Træningsmåtter, som er en væghængt holder med plads til 10 måtter og LMX. Opbevaringsstativ Til Træningsmåtter, der er en holder med hjul til 30 træningsmåtter.

Fås også i en kortere udgave

Omtalte træningsmåtte, der måler 180 cm i længden, fås i en kortere – og billigere – udgave. Det drejer sig om LMX. Aerobic Træningsmåtte 140 cm, som vi naturligvis også forhandler.

Produktinformation

Brand: LMX.
Varenummer: LMX1221BLUE
Leverandør varenummer: LMX1221BLUE
EAN nummer: 7430436935905
Farve: Blå
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 2
Nettovægt (kg): 1.5
Nettobredde (cm): 60
Nettolængde (cm): 180
Tykkelse (cm): 1.6

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Relaterede produkter

LMX. Opbevaringsstativ Til Træningsmåtter LMX. Opbevaringsstativ Til Træningsmåtter
LMX. Vægophæng Til Træningsmåtter
LMX. Pro Yogamåtte LMX. Pro Yogamåtte
Lifemaxx Yogamåtte Lifemaxx Yogamåtte
LMX. Aerobic Træningsmåtte 140 cm

Varianter fra 415 kr. 
348,75 kr.