Tilbuddene slutter: Dage Timer Minutter

Gratis fragt

Crossmaxx Worm | 2-4 personer

1.806,25 kr. 

% Førpris 2.125,00 kr. 

På fjernlager (vi er som regel meget hurtige)

Størrelse

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
22 års erfaring
Kan afhentes
Vi har E-mærket
Gode anmeldelser

2- eller 4-personers worm til crossfit

Worms har længe været brugt til større, internationale CrossFit-konkurrencer. Vi begynder nu at se, at de gør sit indtog til mindre, lokale konkurrencer også.

Worms er et fantastisk udstyr til funktionel træning, samarbejde og kommunikation, når man træner i hold. Både til konkurrencer og i den daglige træning..

CrossMaxx Worms til team wods i crossfit

Synet af denne CrossMaxx Worm får det til at krible i kroppen på enhver, der dyrker crossfit. Træningsmulighederne er uendelige. Forestil dig en team wod med en tung pølse som omdrejningspunkt.

Slamballs og sandsække virker kedelige til sammenligning. En CrossMaxx Worm udfordrer samarbejde og effektivitet for teams på 2-4 personer.

Forestil dig en worm på 100 kilo i jeres næste team wod. Løft til skulderen kræver samtidighed – for ikke at snakke om perfekt vægtfordeling under air squats. I stedet for "burpees over the bar", kører i synkrone "burpees over the worm".

Worms bruges allerede i internationale crossfit-konkurrencer. Og nu er de ved at blive populære blandt danske crossfit’ere. Worms tilbyder en helt ny måde at udfordre kroppen og evnen til at samarbejde og snakke sammen.

Kommunikation er vigtig i team wods og endnu vigtigere med worms. Der skal koordineres og løftes i takt for at fordele vægten optimalt. Worms er den ultimative holdudfordring. Den giver høj forbrænding og sved på panden.


Du bestemmer vægten

CrossMaxx Worms kan udstoppes med forskelligt fyld. En worm består af en ydre pose med mindre sække indeni. De er lavet af slidstærkt kraftigt materiale og kan fyldes til at veje op til henholdsvis 80 og 190 kg.

Det giver nogle spændende muligheder for at lege med vægtfordelingen, at en worm består af flere sække og et hylster. For eksempel kan den ene ende være tungere end den anden. Det giver også øget fleksibilitet til teams, hvor ikke alle har samme styrke.

Sækkene kan fyldes med sand eller gummigranulat. Begge dele skal købes separat.


God fordeling af fyld

Vi anbefaler at du fylder de store sække med gummigranulat – og de små med sandkassesand. I tabellen ovenfor kan du se hvordan sække og fyld passer sammen.

Tip: Læg sandsækken i hylsteret før du fylder den med sand.


CrossMaxx Worms er lette at fylde og lukke. De har et lukkesystem som sikrer at fyldet ikke pludselig vælter ud. De inderste sække lukkes og snøres (snor eller tape). Derefter lukkes de med en lynlås og sikres med velcrolukning.

Hylsteret lukkes med lynlås og velcrolukning. Til sidst sikrer du hylsteret med remme, så din CrossMaxx Worm er stabil og sikker at træne med.

Hvis du har brug for vejledning til at fylde sækkene, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Fyld til Crossmaxx worm

Worms kan fyldes til den vægt, man ønsker, og man kan fordele fyldet efter behov, således at de forskellige segmenter i ormen vejer det samme eller er tungere i den ene ende..

Fyldet skal tilkøbes separat. Vi anbefaler, at man fylder de store poser (b) med gummigranulat og den lille pose (a) med sandkassesand.

Du kan på billedet se tabellen over, hvordan producenten anbefaler, at man fylder sækkene. Desuden kan du se (billede), hvordan poser og sække passer sammen. De små poser (a og b) fyldes med sand/granulat. De små poser puttes ind i overtrækssækkene (A og B) INDEN de fyldes med sand.

Kontakt os gerne for vejledning til opfyldning af worms på tlf.: 56 14 15 44 eller [email protected].

Brand: Crossmaxx
Varenummer: LMX1561.S
Leverandør varenummer: LMX1561.S
EAN nummer: 7430436541533
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 5
Nettovægt (kg): 5
Nettolængde (cm): 160
Webshop:
Webshopfarve: Sort

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Relaterede produkter

Granuflex Gummigranulat 20 kg

80,75 kr.  95,00 kr. 

Crossmaxx BigBoy Sandbag | XS-XL

565,25 kr. - 760,75 kr. 

Flere varianter

LMX. Slam Ball | 6-70 kg

250,75 kr. - 1.636,25 kr. 

Flere varianter

Gratis fragt
Suples Bulgarian Bag | 5-17 kg

1.338,75 kr. - 1.848,75 kr. 

Flere varianter

LMX. Challenge Bag | 6-20 kg

607,75 kr. - 752,25 kr. 

Flere varianter