Crossmaxx PRO Wall Ball | 2-12 kg

505,75 kr. 

15%
Førpris 595,00 kr.  Udsalg

På lager (1-3 dage)

Vægt

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
23 års erfaring
Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
Gode anmeldelser

Forestil dig at du træner i din sædvanlige crossfit box eller fitnesscenter. Du har den ultimative workout hvor du skal bruge en wall ball. Men – næsten alle wall balls er revnet og ude af form. Det er irriterende at træne med wall balls, der ikke er robuste nok til at klare den hårde træning i boxen.

Crossmaxx er et mærke, der er produceret specifikt med crossfit i tankerne. Crossmaxx Pro wall ball er en enkel wall ball i god kvalitet. Den har dobbeltsyninger og er ekstremt slidstærk. De er bygget til at kunne klare træning med høj intensitet i hele centerets åbningstid.

Den er selvfølgelig egnet til andet end crossfit. Den er også perfekt til fitness, holdtræning eller til træning hjemme i dit home gym.

En wall ball med god balance

Når du bruger wall balls i din træning, er det en klar fordel at de har en god balance. Vægten skal være fordelt jævnt uanset hvor meget du bruger den. Den professionelle wall ball har et gummifyld der altid vil give en lige fordeling af vægten. Du vil opleve at den altid returnerer fra væggen så den er let at gribe.

Gummigranulatet tager imod stødet, når den lander på gulvet. Det betyder at din wall ball ikke hopper ukontrolleret rundt i salen. Den bliver omgående liggende ved nedslaget. Den er stødabsorberende. Det betyder dog ikke, at du kan bruge den til direkte kast mod gulvet. Til den slags øvelser skal du bruge en slam ball. Læs mere om slam balls her.

Fleksibel træning

Crossmaxx Pro wall ball er lavet specielt til funktionel træning i crossfitcenteret. Men du kan bruge den til meget andet. Du kan bruge den som ekstra vægt ved sit-ups eller løb. Eller måske romanian twist – kun fantasien sætter grænser, så længe du ikke kaster den direkte i gulvet som en slam ball.

Denne klassiske wall ball er en soft touch ball. Det betyder at den aldrig vil være kuglerund. Den triller ikke, når den ligger stille. Den virker ujævn og skæv. Men det gør den mere fleksibel i træningen – lettere at håndtere. Den giver et godt greb uden at glide ud af hænderne. Den bløde overflade former sig efter din hånd og dit greb på bolden.

Specifikationer

Brand: Crossmaxx
Varenummer: LMX1244.06
Leverandør varenummer: LMX1244.06
EAN nummer: 5714434130909
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 6
Nettovægt (kg): 6
Nettohøjde (cm): 25
Nettobredde (cm): 25
Nettolængde (cm): 25
Diameter (cm): 35
Webshopfarve: Sort

Relaterede produkter

Relaterede produkter

LMX. Premium Wall Ball | 4-12 kg

798,75 kr. 

Flere varianter

15%
LMX. Opbevaringsstativ Til Wall Balls (4 Stk.)

1.976,25 kr.  Førpris 2.325,00 kr.  Udsalg