Crossmaxx Hexagon Håndvægtsæt | 2,5-40 kg

378,25 kr. 

15%
Førpris 445,00 kr.  Udsalg

På lager (1-3 dage)

Vægt

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
23 års erfaring
Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
Gode anmeldelser

Hexagon håndvægte til Crossfit eller styrketræning

Hvordan ser området med håndvægte ud i dit træningscenter? Er de stakket fint eller ligger de i et rack? I fitnesscenteret har de sikkert et stativ hvor personalet konstant lægger håndvægtene på plads. I crossfitcenteret er det ofte lidt anderledes.

Crossmaxx er et brand der tager udgangspunkt i crossfit. Udstyret er udviklet til træning med høj intensitet og hurtige skift – som for eksempel i en WOD (dagens træning). Crossmaxx håndvægte kan bruges til meget andet en crossfit. De er også velegnede til centre med funktionel træning og fitness.

Den store udfordring med håndvægte i træning med høj intensitet er at de bliver udsat for et stort slid. De bliver brugt meget og sandsynligvis droppet en del – især de tunge vægte.

Slidstærke håndvægte

Håndvægtene fra Crossmaxx er særdeles holdbare, fordi kernen er lavet af støbejern og belagt med gummi. De kan holde til at blive tabt på gulvet. Dog er underlaget afgørende for, hvor hårdt dine håndvægte bliver slidt. Et godt gummigulv beskytter udstyret langt bedre end for eksempel et rent betongulv.

Gummibelægningen sikrer at håndvægtene kan bruges hele dagen i centeret af alle medlemmer. Begyndere bruger håndvægten anderledes end de rutinerede medlemmer. Men disse håndvægte er designet til hårdt og varieret brug. De er håndvægte du og dine medlemmer kan have glæde af i lang tid.

Lette at håndtere

En stor fordel ved Hexagon dumbbells (sekskantede håndvægte) er at de ikke triller rundt på gulvet. Det er praktisk at kanterne får håndvægten til at blive liggende der, hvor du slipper dem. Selv ved drop på et gummigulv vil håndvægten ikke springe til højre og venstre. Den bliver liggende, hvor du dropper den.

Håndtaget har et optimeret greb. Det er ergonomisk udformet med rifling, hvilket sikrer et godt greb. Træning med høj intensitet giver sved på panden og fugtige håndflader. Derfor er der risiko for at en håndvægt glider ud af hånden. Men denne håndvægt har en god rifling, der sikrer et godt greb.

Hvis du træner med særligt tunge håndvægte, så kan du eventuelt have glæde af at bruge grips. Se vores udvalg af grips her.

Grebet på håndvægtene er ergonomisk udformede, forkromede og har en længde på 140 mm.

LMX81 hex dumbbells kan fås fra 2,5 kg til 40 kg (stiger i intervaller á 2,5 kg).

*Prisen er for et sæt hex dumbbells (2 håndvægte).

Specifikationer

Brand: Crossmaxx
Varenummer: LMX81.050
Leverandør varenummer: LMX81.050
EAN nummer: 5714434032357
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 10.5
Nettovægt (kg): 10
Webshopfarve: Multifarvet

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Inotec Hexagon Håndvægt | 10-30 kg

309,00 kr. 

Flere varianter

SQ&SN Hexagon Håndvægt | 2,5-40 kg

374,00 kr. 

Flere varianter

15%
LMX. Hexagon Håndvægtstativ

7.348,25 kr.  Førpris 8.645,00 kr.  Udsalg

Inotec CPU håndvægt | 1-50 kg (stk.)

71,25 kr. 

Flere varianter