Gratis fragt
Populær

Crossmaxx Drop Pads (Sæt)

1.615,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
erfaring 23 års erfaring
afhentes Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
anmeldelserGode anmeldelser

Crossmaxx Drop Pads

Forestil dig at du lige har slået din personlige rekord i snatch. Du kom perfekt under stangen og udnyttede det korte øjeblik med følelsen af vægtløshed. Nu står du med tung vægt over hovedet – klar til drop. Du ved at det larmer, og det er ikke alle i dine omgivelser, der nyder lyden af jern, der rammer gulvet.

Desuden har gulvet ikke godt af mange drops. Og det er ikke sikkert at gummigulvet i træningscenteret er helt nok til at dæmpe lyden. Ved at bruge drop pads kan du dæmpe lyden. Selvom du bruger bumper plates og et tykt gummigulv, så skal der ikke ret mange kilo til før vægtstangen støjer, når du dropper den.

Skumgummi dæmper lyden

Drop pads er store puder af skumgummi der er beklædt med et slidstærkt cover. Crossmaxx drop pads kan håndtere meget stor vægt, og lyden bliver dæmpet markant. Hvis din træningssal ligger i en bygning med flere etager, så kan det være nødvendigt at reducere støj for ikke at forstyrre naboerne.

Selv meget tunge vægte falder med et stumpt dump, der puster luften ud af puden. Det kan næppe høres af dine omgivelser. Puderne er 13 centimeter tykke og har håndtag så du nemt kan flytte rundt på puderne.

Når du dropper stor vægt på dine drop pads, så opstår der et lufttryk inde i puden. For at beskytte puderne og deres levetid er der ventiler i siderne, som sikrer at luften frit kan komme ud. De stabiliserer både drop pads og vægtstang ved nedslag.

Ved drop laver vægten en fordybning i puden, som sikrer at vægtstangen ikke ruller af puden. Den ligger omgående stille uden at hoppe rundt på gulvet. Fordybningen i puden retter sig omgående ud igen, når du fjerner vægten.

Drop pads til både center og hjemme

Crosmaxx drop pads er egnet til både hjemmetræning og i træningscenteret. De er ekstremt slidstærke og kan holde til mange drops uden at miste formen. Vi anbefaler dem i fitnesscentre og crossfit boxe for at reducere støjen i centeret.

Drop pads er fleksible og praktiske. De er lette at flytte rundt på og kan stables, så de ikke optager meget plads. Derhjemme har du måske ikke plads til en platform, og naboerne er ikke specielt glade for lyden af drops. Her er drop pads en perfekt løsning. De dæmper lyden effektivt og beskytter dit udstyr. Nu behøver du ikke længere at frygte vrede klager, når du træner.

Du kan også bruge dine drop pads på en platform eller jerk-blokke. Det stabiliserende materiale sikrer at vægtstangen ikke falder ned. Drop pads er en fleksibel løsning, der giver en behagelig og støjfri træningsoplevelse.

Crossmaxx drop pads leveres sætvis.

*Vægtstang er ikke inkluderet.

Specifikationer

Brand: Crossmaxx
Varenummer: LMX1262
Leverandør varenummer: LMX1262
EAN nummer: 5714434155308
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 22
Bruttohøjde (cm): 13
Bruttobredde (cm): 57
Bruttolængde (cm): 75
Nettovægt (kg): 21
Nettohøjde (cm): 13
Nettobredde (cm): 57
Nettolængde (cm): 75
Webshopfarve: Sort

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Relaterede produkter

Relaterede produkter

Gratis fragt

Crossmaxx WL Competition Vægtstang 15 kg

2.915,00 kr. 

Gratis fragt

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg

3.315,00 kr. 

Crossmaxx Competition Bumper Plate | 5-25 kg Sort

498,75 kr. 

Flere varianter

Crossmaxx Bumper Plate | 5-25 kg Sort

248,75 kr. 

Flere varianter