Tilbuddene slutter: Dage Timer Minutter

Crossmaxx Competition kettlebell | 4-48 kg

760,75 kr. 

% Førpris 895,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vægt

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
22 års erfaring
Kan afhentes
Vi har E-mærket
Gode anmeldelser

Crossmaxx Competition Kettlebell

Crossmaxx Competition Kettlebells er en serie af competition kettlebells til dig, der stiller krav til kvalitet. Få pulsen op og styrk din muskulatur i træningscentret eller derhjemme, uanset hvilket niveau du er på. Vælg mellem 13 forskellige vægtniveauer, der følger de officielle standarder og varierer fra 4-48 kilo.

Ligegyldigt, hvilken Crossmaxx Competition Kettlebell du vælger, er dimensionerne de samme. Det sikrer dig en ensartet teknik på tværs af vægtklasserne, hvilket er en stor fordel, uanset om du træner på konkurrenceniveau eller leder efter en kettlebell til at styrke din muskulatur i dit hjemmegym.

Crossmaxx Competition Kettlebells er blandt de absolut bedste competition kettlebells på markedet, hvilket ikke mindst skyldes deres robusthed. De er fremstillet af støbejern, og de er omhyggeligt kalibreret til brug ved konkurrencer. Det perfekte valg, hvis du leder efter en solid kettlebell, der kan holde dig i form mange år fremadrettet!

Crossmaxx Competition Kettlebell giver dig ultimativ kontrol

Både håndtag og klokke har en lækker finish med pulverlakering. Det ser ikke bare godt ud, men tilfører grebene en diskret tekstur, som gør dem yderst komfortable. Med disse kettlebells får du et behageligt og velbalanceret greb, som gør det nemt at kontrollere kettlebellen, uanset hvilke øvelser du anvender den til.

De enkelte kettlebells har en bred og flad bund, der sikrer stabilitet. Crossmaxx Competition Kettlebell er fremstillet i solidt støbejern, der gør den både robust og holdbar. Du skal derfor ikke tænke over, om du behandler den for hårdt, når du træner – da den er designet til brug ved konkurrencer, til crossfit, funktionel m.m. og kan holde til alt intensiv brug i mange år fremadrettet.

Competition kettlebells til alle styrkeniveauer

Uanset, hvilket niveau du er på, finder du en Crossmaxx Competition Kettlebell, der matcher din vægtklasse. Modellerne følger de officielle standarder for kettlebells, og de enkelte har hver sin unikke farve, der indikerer den specifikke vægt.

Samtidig er vægten indgraveret direkte på kuglen. Du kan derfor nemt og hurtigt identificere vægten på afstand, ligegyldigt hvor i træningslokalet du befinder dig. Praktisk, når du anvender flere forskellige vægtklasser i din træning.

Hvis du er begynder og ønsker at opbygge din muskulatur, bør du vælge en af de mindre modeller på 4 eller 8 kg. Har du allerede opbygget din muskulatur, kan du gå en eller flere vægtklasser op eller øge antallet af gentagelser.

Crossmaxx er garant for markedets bedste kvalitet

Hos Fitness Engros har vi gennem 20 år solgt fitnessudstyr til professionelt brug. Du finder udelukkende de absolut bedste produkter og brands på markedet i vores sortiment – og det er intet tilfælde, at Crossmaxx er havnet på vores lager!

Crossmaxx er et brand under Lifemaxx, som siden 2012 har produceret professionelt fitnessudstyr til funktionel træning. Crossmaxx designer særligt udstyr til højintensive træningsformer som eksempelvis træning med kettlebells.

Derfor bør du vælge Crossmaxx Competition Kettlebells:

  • Professionelt brug: Crossmaxx Competition Kettlebells er designet til konkurrencer, crossfit, dynamisk styrketræning, funktionel træning og meget mere.
  • Ultimativ kontrol: Den brede og flade bund i kombination med den pulverlakeret finish giver dig ultimativ kontrol, når du træner.
  • Samme størrelse: Alle kettlebells har samme dimensioner, hvilket sikrer dig en ensartet teknik på tværs af vægtklasse.
  • Solid holdbarhed: Crossmaxx Competition Kettlebells er fremstillet i støbejern, hvilket gør dem utroligt holdbare og stabile.

*4 kg kettlebell er fremstillet af aluminium.

**Sælges enkeltvis. 

Brand: Crossmaxx
Varenummer: LMX88.16
Leverandør varenummer: LMX88.16
EAN nummer: 7430436635621
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 16.5
Nettovægt (kg): 16
Nettohøjde (cm): 28
Diameter (cm): 21
Grebdiameter (mm): 33
Webshop:
Webshopfarve: Gul

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Relaterede produkter

Crossmaxx Støbejern Kettlebell | 4-40 kg

182,75 kr. - 1.738,25 kr. 

Flere varianter

Inotec Competition Kettlebell | 12-36 kg

463,25 kr. - 1.117,75 kr. 

Flere varianter

Gratis fragt

Crossmaxx Kettlebell Rack

3.344,75 kr.  3.935,00 kr. 

Lifemaxx Støbejern Kettlebell | 4-40 kg

165,75 kr. - 930,75 kr. 

Flere varianter

Lifemaxx Gummi Kettlebell | 4-20 kg

182,75 kr. - 879,75 kr. 

Flere varianter

Gratis fragt

LMX. Kettlebell Rack

4.058,75 kr.  4.775,00 kr. 

Crossmaxx Macebell Træningskølle | 4-10 kg

335,75 kr. - 718,25 kr. 

Flere varianter