Body Bike Smart+

Køb Body Bike Smart+ motionscykler i 10 forskellige farver. Body Bike Smart+ er helt unik blandt alverdens indendørs motionscykler af flere årsager Læs mere

21.245 kr. 

5+ på lager

Gratis fragt eller afhentning
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Se produktet i vores showroom
365 dages returret
Prismatch

AR logo så du kan se modellen på din iPhone
AR logo så du kan se modellen på din iPhone

Beskrivelse

*Body Bike Smart+ sælges uden pedaler.

Motionscyklen står klar til at blive brugt. Du sætter dig træt i sadlen i forventningen om at benene nok går i gang af sig selv. Efter et stykke tid begynder du at komme i omdrejninger, og leddene bliver varme. Men det er synd kun at bruge cyklen til opvarmning eller til at sparke din træning i gang. Den kan mere end det.

Og en Body Bike Smart+ kan endnu mere. Den er ganske enkelt et elektronisk bæredygtigt vidunder. Det er fantastisk at cykle på en rigtig cykel i den frie natur. Men lad os se det i øjnene – det er ikke altid muligt. Enten er vejret imod dig, eller også er tiden knap.

Alternativet er en holdtræning i fitnesscenteret – eller ti minutter på motionscyklen derhjemme. Det mest motiverende er at træne med andre. Eller at træne mod et mål. Du vil forbedre dine tider, din form, din ydeevne og styrke. Det kræver data.

Et elektronisk vidunder

Body Bike er et dansk firma der laver cykler til indendørs træning. De laver ikke andet, og deres kerneværdier er enkelhed og funktionalitet. Det mærker du med det samme. Når du sætter dig på en Body Bike Smart+, så vil du starte med at indstille den. Derhjemme gør du det nok kun en enkelt gang, men i fitnesscenteret skal du indstille cyklen før hver træning.

Det kan være besværligt med skruer og stramme håndtag. Men de findes slet ikke på en Body Bike. Den er ualmindelig let at justere. Du kan lynhurtigt indstille sadel, styr og højde. Især hvis du allerede kender din personlige indstilling.

Du er hurtigt i gang med træningen, og cyklen motiverer dig til mere. Du kan tilslutte din smartphone og følge din træning på Body Bikes App. Du kan også bruge en anden app hvis du foretrækker det. Du kan endda koble cyklen til Zwift (virtuel træning) og køre sammen med et hold på en stor skærm. Uanset hvor i verden deltagerne befinder sig. Perfekt til træning derhjemme.

Robust og bæredygtig cykel

Din energi går ikke til spilde på en Body Bike. Bevægelse skaber energi, og dit hårde arbejde på cyklen går direkte ind i din smartphone og oplader batteriet. Du laver selv den strøm du bruger på cyklen. Du kan trampe i pedalerne med god samvittighed uden at belaste miljøet.

Støj er heller ikke et problem. Body Bike’en har en støjsvag drivrem. Svinghjul og pedalarm er lavet af støbejern. Det gør cyklen enormt slidstærk og stabil i drift. Den bevarer sit lave støjniveau selvom den bliver brugt meget.

Pedalerne skal du købe ved siden af. Det afhænger helt af hvilket låsesystem du foretrække på cyklen. I fitnesscenteret anbefaler vi at du vælger pedaler med både SPD og Look. Køb Body Bike 2in1-pedalsæt her.

10 forskellige farver/design

Body Bike Smart+ fås i farverne: sort, blå, grøn, grå, orange, pink, lilla, rød, hvid og gul. Desuden kan du sætte dit personlige præg på cyklen ved at designe coveret med dit unikke logo/design.

Body Bike Smart+ er en opgradering af Body Bike Smart, hvor du får forbedrede mekaniske dele og dermed en nemmere betjening og bedre oplevelse af cyklen. Forbedringerne indebærer bl.a. at cyklen leveres med en dobbelt densitet og stødabsorberende SMART sadel. Sadlen kan ligesom styret indstilles trinløst – både frem/tilbage og op/ned. 

Cyklen er udstyret med Body Bike Smart Dock med plads til to vandflasker samt holder til din smartphone eller tablet, så du kan følge med i din træning eller se din yndlingsserie imens du træner.

Se video om konstruktion og opbygning af Body Bike Smart+ foroven. 

Body Bike Smart+ er helt unik blandt alverdens indendørs motionscykler af flere årsager:

  • Den nuværende cykelcomputer Body Bike Performance Console er nu erstattet af en ny app til din SmartPhone (Android og iOS).
  • Download appen Body Bike Indoor Cycling fra Google Play eller fra App Store til din SmartPhone og få dine træningsdata vist lige foran dig (via Bluetooth).
  • Generelt er softwaren til Body Bike Smart+ videreudviklet og udvidet i forhold til Body Bike Connect.
  • Den indbyggede watt-måling er forbedret og har en hidtil uset præcision.
  • Den revolutionerende feature “SMART Charge”: Hvert af dine tråd i pedalerne skaber power. Power til at genoplade din hjerne, din krop og din SmartPhone.
  • Den indbyggede generator overflødiggør indbyggede batterier, den er miljøvenlig og den er holdbar i evigheder. 
  • Brugeren genererer strøm til trådløs transmission af data – såvel via Ant+ som via Bluetooth – og den understøtter SMART Charge: Medbring et USB-kabel til din SmartPhone, sæt USB-stikket i Body Bike Smart+ og mobiltelefonen oplades under din træning.
  • Bluetooth anvendes ved kommunikation med din SmartPhone. Ant+ kan benyttes til kommunikation med fitnesscentrets informationssystemer.

**Vær opmærksom på at Body Bike Smart+ er en cykel bygget kun til indendørs brug. Ved opbevaring under 15 grader bliver drivremmen hård og den begynder at pive (de første 10min indtil remmen er blevet blød igen).

Læs, hvordan du vedligeholder din Body Bike Smart+. 

Body Bike Indoor Cycling App

Indoor Cycling appen giver brugerne mulighed for at måle og gemme deres præstationer ved hvert træningspas – under træningen såvel som efter træningen. Appen viser: Power (watt), % af MAP, % af FTP, puls, kadence, afstand og forbrændte kalorier – som nuværende, gennemsnitlige og maksimale værdier. 

Visningen af disse data virker motiverende på alle brugere af Body Bike Smart+ cykler – uanset om brugeren er motionist eller er toptrænet atlet.

Appen giver overblik over alle gennemførte træningspas – og den logger forbedringer. Hvis du vælger at anvende Google Fit, kan du dele info om dine præstationer på de sociale medier.

BikeStreamers til 1 kr.

Ved køb af en Body Bike, kan du få BikeStreamers for 1 kr. den første måned (værdi 159,00,-). 

Kom i gang ved at skrive en mail til [email protected].

Pedaler købes separat.

Video

Produktinformation

Brand: Body Bike
Produktlinje: Smart+
Varenummer: BB99110000
Leverandør varenummer: 99110000
EAN nummer: 5714434005429
Farve: Sort
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 69
Nettovægt (kg): 64
Nettohøjde (cm): 99
Nettobredde (cm): 59
Nettolængde (cm): 106
Pulsmåling: Nej

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Andre har også købt

Body Bike 2IN1 Pedaler (Sæt)
Body Bike Beskyttelsesmåtte
Wahoo TICKR X Chest Pulsmåler
Wahoo TICKR Chest Pulsmåler
Wahoo TICKR FIT Armband Pulsmåler