Gratis fragt

Body Bike Smart+ Ocean Blue

21.245,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
23 års erfaring
Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
Gode anmeldelser

AR logo så du kan se modellen på din iPhone
AR logo så du kan se modellen på din iPhone

*Bemærk! Body Bike Smart+ Ocean Blue sælges uden pedaler.

OceanIX - cykel af genanvendt fiskenet

Body Bike Smart+ OceanIX er en specialfremstillet Body Bike i kampen mod plastforurening. OceanIX fås i én karakteristisk farve: havblå, da den er fremstillet af genbrugsplast fra fiskenet. Læs mere om historien bag her
Body Bike Smart+ fås også i følgende farver: sort, blå, grøn, grå, orange, pink, lilla, rød, hvid og gul. Desuden kan du sætte dit personlige præg på cyklen ved at designe coveret med dit unikke logo/design.

Body Bike Smart+ er blevet forbedret på dens mekaniske dele – ligesom Body Bike Smart – for at give brugerne en nemmere betjening og bedre oplevelse af cyklen. Forbedringerne indebærer bl.a. at cyklen leveres med en dobbelt densitet og stødabsorberende SMART sadel. Sadlen kan ligesom styret indstilles trinløst – både frem/tilbage og op/ned. 

Desuden er styret udstyret med Wave flaskeholderen med plads til to flasker samt SmartGrip holder til din smartphone.

Se video om konstruktion og opbygning af Body Bike Smart foroven.

Body Bike Smart+ er helt unik blandt alverdens indendørs motionscykler af flere årsager:

  • Den nuværende cykelcomputer Body Bike Performance Console er nu erstattet af en ny app til din SmartPhone (Android og iOS).
  • Download appen Body Bike Indoor Cycling fra Google Play eller fra App Store til din SmartPhone og få dine træningsdata vist lige foran dig (via Bluetooth).
  • Generelt er softwaren til Body Bike Smart+ videreudviklet og udvidet i forhold til Body Bike Connect.
  • Den indbyggede watt-måling er forbedret og har en hidtil uset præcision.
  • Den revolutionerende feature “SMART Charge”: Hvert af dine tråd i pedalerne skaber power. Power til at genoplade din hjerne, din krop og din SmartPhone.
  • Den indbyggede generator overflødiggør indbyggede batterier, den er miljøvenlig og den er holdbar i evigheder. 
  • Brugeren genererer strøm til trådløs transmission af data – såvel via Ant+ som via Bluetooth – og den understøtter SMART Charge: Medbring et USB-kabel til din SmartPhone, sæt USB-stikket i Body Bike Smart+ og mobiltelefonen oplades under din træning.
  • Bluetooth anvendes ved kommunikation med din SmartPhone. Ant+ kan benyttes til kommunikation med fitnesscentrets informationssystemer.

**Vær opmærksom på at Body Bike Smart+ er en cykel bygget kun til indendørs brug. Ved opbevaring under 15 grader bliver drivremmen hård og den begynder at pive (de første 10min indtil remmen er blevet blød igen).

Body Bike Indoor Cycling 

Indoor Cycling appen giver brugerne mulighed for at måle og gemme deres præstationer ved hvert træningspas – under træningen såvel som efter træningen. Appen viser: Power (watt), % af MAP, % af FTP, puls, kadence, afstand og forbrændte kalorier – som nuværende, gennemsnitlige og maksimale værdier. 

Visningen af disse data virker motiverende på alle brugere af Body Bike Smart+ cykler – uanset om brugeren er motionist eller er toptrænet atlet.

Appen giver overblik over alle gennemførte træningspas – og den logger forbedringer. Hvis du vælger at anvende Google Fit, kan du dele info om dine præstationer på de sociale medier.

BODY BIKE OceanIX: En verdensnyhed i kampen mod plastikforurening

Opdateret 7. februar 2020

BODY BIKE tager nu kampen op mod plastikforureningen af verdenshavene og lancerer den første indendørs cykel nogensinde, der er fremstillet af genanvendt plast lavet af kasserede fiskenet.

Den nye cykel, OceanIX, er en BODY BIKE® SMART+ med al den funktionalitet, som man kan forvente af en Smart+ model inklusiv ANT+ og BLE integration, der gør det muligt for rytteren at få performance data - som kan uploades til Strava - sendt direkte til sin telefon. Det er også muligt at generere strøm til opladning af sin telefon, mens man cykler.

Der er dog én markant forskel på OceanIX og de øvrige BODY BIKE® SMART+ cykler: OceanIX fås kun i én farve – nemlig havblå - og det er der en særlig grund til. Cyklen er nemlig fremstillet af genanvendt plastmateriale fra den danske virksomhed Plastix, der opkøber gamle fiskenet fra fiskeindustrien i Alaska, Skotland, Skandinavien og Island. I stedet for at ende på havets bund, på lossepladsen eller forbrændingen bliver fiskenettene genanvendt og omdannet til nye plastråvarer, der kan bruges igen til helt nye formål.

OceanIX er en del af noget større

Uffe A. Olesen, CEO hos BODY BIKE, forklarer: “Da vi mødtes med holdet bag Plastix satte det nogle tanker i gang om, hvordan vi måske kunne bruge genanvendt plast i vores produktion. Jeg blev bevidst om, hvor slemt det står til med plastforureningen af vores have, og jeg kunne ikke længere bare læne mig tilbage og gøre ingenting. Her var der en chance for at gøre noget konkret.”

“Derfor købte vi et ton genanvendt plast fra Plastix til at eksperimentere med og undersøge, om det kunne indgå i vores produktionsproces. Det endelig resultat står vi med i dag: en ganske særlig cykel, OceanIX, som er fremstillet delvist af genanvendte fiskenet.”

“Vi er helt utroligt stolte af OceanIX, der ikke bare er en cykel. Den er en del af en større sag, og vi fremstiller den, fordi vi føler, at det er det rigtige at gøre, og fordi vi tror på, at der er mange andre som os, der ønsker at gøre en forskel for vores miljø.”

Oplev Body Bike OceanIX på FIBO 2019

OceanIX er det første kommercielle træningsudstyr i verden, der er fremstillet af genanvendt plast fra fiskenet. Cyklen blev lanceret officielt på FIBO 2019 i Køln i Tyskland.

BikeStreamers til 1 kr.

Ved køb af en Body Bike, kan du få BikeStreamers for 1 kr. den første måned (værdi 159,00,-). 

Kom i gang ved at skrive en mail til [email protected].

Pedaler købes separat.

Specifikationer

Brand: Body Bike
Produktlinje: Smart+
Varenummer: BB99110110
Leverandør varenummer: 99110110
EAN nummer: 5714434120863
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 69
Nettovægt (kg): 64
Nettohøjde (cm): 99
Nettobredde (cm): 59
Nettolængde (cm): 106
Max. brugervægt (kg): 150
Pulsmåling: Nej
Strømtilslutning: Nej
Webshopfarve: Blå

Downloads "Body Bike Smart+ Ocean Blue"

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Body Bike 2IN1 Pedaler (Sæt)

895,00 kr. 

Wahoo TICKR Chest Pulsmåler

395,00 kr. 

Body Bike Beskyttelsesmåtte

875,00 kr. 

Wahoo TICKR X Chest Pulsmåler

645,00 kr. 

Wahoo TICKR FIT Armband Pulsmåler

649,00 kr.