Body Bike Switch

Den nye standard for on-demand træning

Body Bike Smart+ Switch er designet ud fra idéen om at skabe den ideelle træningsløsning til adskillige trænings- og fitnessscenarier, herunder:

  • Træningscentre, der vil tilbyde medlemmerne et virtuelt træningskoncept, hvor de kan træne når som helst på egen hånd
  • Undervisning af virtuelle instruktører i ubemandede fitnesscentre
  • Kontorhoteller og virksomheder, der vil tilbyde træning til medarbejdere
  • Hoteller, der vil tilbyde moderne og tidseffektiv træning til gæster
  • Hjemmetræning

Body Bike Smart+ Switch har et innovativt design med en 21" touch skærm, der kan rotere 180°. Det gør det muligt for brugeren hurtigt at skifte imellem cykling og gulvtræning. alt sammen instrueret af virtuelle instruktører i verdensklasse.

Få fordelene ved at træne med instruktør

Body Bike Smart+ Switch er den første af sin slags. En innovation, der giver det kick og motivation til træningen, som man oplever ved holdtræning med en instruktør. Det smart udtænkte design, gør stationen med cykel og skærm kompakt nok til, at træningen kan finde sted hvor som helst lige fra et dedikeret område i fitnesscentret, til hotellets eller virksomhedens fitnesscenter, eller sågar i hjemmet.

Body Bike Switch er for dem, der vil træne med fordelene ved at have en instruktør, men som også selv vil bestemme hvor og hvornår.

Body Bike Smart+ Switch er resultatet af et unikt samarbejde mellem Wexer og Body Bike. Du får Wexer's førende digitale teknologi inden for fitness kombineret med den stolte tradition for stilrent, funktionelt og troværdigt design, som kendetegner enhver Body Bike cykel.

Switch forener verdens bedste cykel med det bedste virtuelle system til fitness og sætter den nye standard for on-demand træning! Book en demo på [email protected] eller tlf. 56 14 15 44.

Forening af verdens bedste indoor bike med det bedste virtuelle fitness-system.

Pålidelig digital fitness-platform

Vi forstår, hvor vigtigt det er med et pålideligt træningssystem. Derfor er både hardware og software til Body Bike Switch nøje udvalgt. Den 21" store touch skærm er fremstillet til at modstå den intensive træning, som den er designet til og tiltænkt.

Platformen drives af Wexer. Deres virtuelle platform sætter den højeste standard for pålidelighed med en driftsikkerhed på 99,9 %.

Hundredvis af workouts

Body Bike Smart+ Switch giver dig øjeblikkelig adgang til hundredvis af workouts - lige fra yoga til cykling til styrke, HIIT og udstræk.

Alle træningsvideoerne bliver indlæst inden start, hvilket sikrer, at du ikke oplever afbrydelser undervejs i træningen.

Kontakt os for at høre mere og booke demo

Har du spørgsmål, eller ønsker du at opleve Body Bike Smart+ Switch, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan aftale et møde, hvor du kommer ind og besøger vores showroom og får en demo. Vi kan naturligvis også svare på dine spørgsmål, hvis du sender os en mail på [email protected] eller tlf. 56 14 15 44.