Crossfit Vægtveste

En vægtvest er for dig, der ønsker en hårdere og mere effektiv træning, hvad end du dyrker løb, crossfit, styrketræning eller en helt fjerde form for træning. De gode resultater kommer, når man presser sig selv til det yderste, og det er netop her, at vægtvesten kommer ind i billedet. Belastningen kan nemlig let øges, i takt med at du bliver stærkere. 

Hos Fitness Engros fører vi et stort udvalg af træningsudstyr til private og erhverv, og vi har naturligvis også masser af vægtveste på lager. Tjek vores nuværende udvalg ud på denne side. 

Hvad er en vægtvest? 

En vægtvest er, som navnet antyder, en vest med en vis tyngde. 

Ved køb af en vægtvest får du typisk leveret selve vesten og nogle dertilhørende vægtblokke. Disse vægtblokke kan du nemt tage af og på vesten, alt efter hvor høj en belastning du ønsker ved den givne øvelse. Blokkene eller pladerne vejer typisk mellem 1,5 og 4 kg stykket. Det varierer fra vest til vest, hvor mange og hvor tunge vægtblokke eller vægtplader der medfølger (i nogle tilfælde medfølger ingen af delene). 

En vægtvest er særligt anvendelig ved træningsøvelser, hvor den eneste belastning er din egen kropsvægt. Vægtvesten er med andre ord tilegnet dig, der ikke bliver tilstrækkeligt udfordret ved at bruge din egen kropsvægt som belastning. 

Den mest almindelige vægtvest er en justerbar vægtvest – denne kan nemt justeres ved brug af vægtblokke og kan dermed bruges til mange træningsøvelser. Hos Fitness Engros tilbyder vi selvfølgelig op til flere justerbare vægtveste. 

Fordele ved at købe og bruge en vægtvest 

Vægtveste er ikke for alle, men for dedikerede styrkeløftere, crossfittere og andre aktive personer kan det give rigtig god mening at investere i en vægtvest. I dette afsnit vil vi netop forsøge at belyse de mange fordele, der er ved at købe og bruge en sådan træningsvest. 

Her er nogle af fordelene: 

 1. Den ekstra vægt / belastning kan mærkes på resultaterne – Det vil være oplagt for dig at bruge en vægtvest, hvis du har et ønske om at maksimere udbyttet af din træning. Den ekstra belastning, som en vægtvest vil give, vil helt naturligt gøre din træning hårdere og dermed mere effektiv. Endvidere vil brugen af en vægtvest kunne styrke din udholdenhed. 
 2. Vesten er let at tage af og på samt justere – Vægtvestene fra vores sortiment er lette at tage af og på, og du kan bære enhver form for træningstøj, eksempelvis en træningsbluse eller en tanktop, under vesten. Ligeledes er det nemt og hurtigt at justere vægten både op og ned ved at tilføje eller fjerne vægtblokke / vægtplader. 
 3. Vestene forhandles til overkommelige priser – Hos Fitness Engros forhandler vi vægtveste til favorable priser. Du kan dermed få et træningsredskab, der kan gøre din træning mere effektiv og kaste gode resultater af sig, uden at sprænge budgettet. 

Valg af vægtvest 

Det kan være lettere sagt end gjort at finde den bedste vægtvest. Der er ikke desto mindre hjælp at hente – fortsæt blot læsningen. 

Ønsker du en vægtvest, som du kan få glæde af både nu og i fremtiden? Så vil det oplagte være at købe en justerbar vægtvest. Den vægtbelastning der vil udfordre dig i dag vil nemlig ikke nødvendigvis være en udfordring for dig om et halvt år, hvorfor det vil være en fordel, hvis du nemt kan øge vægten, i takt med at du opnår mere styrke. Nedenfor får du flere tips til at vælge rigtigt. 

Vi vil gerne fremhæve følgende gode tips til at finde den rette vægtvest: 

 1. Vælg en justerbar model 
 2. Vælg en vægtvest med høj slidstyrke og komfort 
 3. Overvej øvrige præferencer (fastspændingsmetode, budget m.v.)

Kontakt os gerne via telefon eller mail, hvis du har brug for personlig vejledning. Så hjælper vi dig med at finde en vest, der matcher dine behov og ønsker. 

Hvor tung skal min vægtvest være? 

Hvor tung din vægtvest skal være afhænger af to faktorer. Det afhænger af dit nuværende styrkeniveau og dit forventede styrkeniveau i fremtiden. Endnu en gang kan vi kun opfordre til at investere i en vægtvest, der giver mulighed for at justere belastningen ved brug af vægtblokke / vægtplader. 

I vores udvalg af vægtveste finder du bl.a. veste med en totalvægt på 11,4, 22 og 34 kg. Alle vestene byder på gode justeringsmuligheder, så du kan nemt regulere vægten, når behovet opstår. 

Hvad koster vægtveste? 

En god vægtvest koster typisk mellem 1.000 og 4.000 kr. Det er i det prisleje, de fleste af vægtvestene fra vores sortiment befinder sig i. 

Prisen afhænger bl.a. af valg af mærke og model. Ligeledes afhænger det af, hvor tung en vægtvest du har brug for. Hvad angår det økonomiske, så husk at lægge mærke til, om der medfølger vægtplader / vægtblokke eller ej. Vægtpladerne / vægtblokkene medfølger i de fleste tilfælde, men der er få undtagelser. 

Husk at vi tilbyder fri fragt ved køb over 995 kr. Endvidere forkæler vi vores kunder med 365 dages returret. Der er dermed al mulig god grund til at købe din næste vægtvest hos Fitness Engros. 

Vi forhandler vægtveste til mange træningsformer 

En vægtvest kan bruges til alle former for funktionel træning og mange former for cardio. Vægtvestene bliver ikke kun brugt i stor stil af styrkeløftere, men også af crossfittere, løbere og andre sportsudøvere, der ønsker at løfte deres styrke og udholdenhed til et nyt niveau. Ja, faktisk er der kun ganske få sportsgrene, hvor det ikke er muligt at bruge en vægtvest. 

Du kan f.eks. bruge en vægtvest i forbindelse med følgende øvelser: 

 • Push ups 
 • Pull ups 
 • Squat 
 • Boxjump 
 • Løb
 • … og meget mere! 

Fælles for alle disse øvelser er, at de typisk laves med egen kropsvægt som den eneste belastning, men det er som bekendt muligt at øge belastningen ved at bruge en vægtvest.

Hvis du eksempelvis kan tage adskillige armbøjninger uden at få sved på panden eller blive træt i armene, så vil det være oplagt at hoppe i en vægtvest. Det kan nemlig være vejen til en både stærkere og flottere krop. 

Vægtpladerne skal i nogle tilfældes tilkøbes 

Vi byder som nævnt på justerbare vægtveste, men der er forskel på, om vestene leveres med eller uden vægtplader eller vægtblokke. Hvis vægtpladerne / vægtblokkene ikke følger med som standard, så vil det fremgå af produktbeskrivelsen, så sørg for at læse denne. 

Skarpe priser og gode tilbud på vægtveste 

Ønsker du også at komme i gang med at træne med en vægtvest? Men ønsker du ikke at spendere en formue? Så er du kommet til de rigtige – vi har nemlig altid skarpe priser på vægtveste, og vi byder ofte på eksklusive tilbud. Der er dermed rig mulighed for at gøre en god handel.