Motionscykler

Motionscykler og Airbikes i høj kvalitet

I denne kategori finder du et stort udvalg af motionscykler og airbikes fra anerkendte mærker. Vi forhandler cykler i topkvalitet til kommercielle fitnesscentre, men også modeller, der kan betegnes som semipro. Vi Hvad afgør dit valg af motionscykel? Til garagen, motionsrummet eller kælderen i det private hjem kan det være kompakte mål, der er afgørende. Til professionel indsats med hård brug mange timer hver dag er det afgørende med stor driftssikkerhed, robusthed og et minimum af service. Det kan også være et krav, at man kan kombinere flere cykler i samme sal, så der er mulighed for holdtræning. Vi bakker under alle omstændigheder dit valg op med faglig rådgivning, support og service, så du får det maksimale udbytte af din investering.

leverer således både til centre, foreninger, hoteller, private m.m.

Kontakt os for på [email protected] eller tlf. 56 14 15 44 for råd og vejledning til motionscykler, der passer til jeres behov.

Læs om finansiering af motionscykler.


Motionscykler i tråd med tiden

En motionscykel er et unikt træningsredskab. Vi er kommet langt fra de traditionelle kondicykler og kan tilbyde robuste, elegante og effektive træningscykler inden for alle prisklasser og til enhver indsats til fitnesscentret, foreninger, hoteller og private hjem.

Lad os bare slå det fast: En kondicykel er ikke, hvad den har været. Den er nemlig meget, meget mere! Moderne motionscykler til hjemmebrug og professionel indsats er avancerede fitnesscykler, der giver både begyndere og erfarne brugere gode muligheder for at gennemføre individuelle, effektive træningsprogrammer på alle niveauer – fra den første, forsigtige start til lange, sveddryppende træningspas. Naturligvis uden driftsstop og med præcis og ensartet belastning, så man kan regne med sin præstation og nemt kan sammenligne fra gang til gang.

Fitnesscykler til private og professionelle

I den ene ende af spektret har vi den foldbare, kompakte motionscykel til det lille lokale. I den anden ende de mest avancerede, trinløst regulerbare og elektronisk styrede cykler til avanceret brug med forudindstillede programmer og wattmåling. Inden for alle grupper har vi håndplukket de bedste producenter og leverandører, så du er sikret topkvalitet, stilrent design og en god oplevelse for brugeren med masser af individuelle muligheder for indstilling og træning.

Support og service til alle motionscykler


Leasing af motionscykel

Igennem vores finansieringspartner har du mulighed for at dele betalingen af dit udstyr op og betale månedlige afdrag (såkaldt finansiel leasing). For mange er dette en fordel, da man undgår en stor udbetaling på én gang. Vores erfarne konsulenter hjælper dig med kreditgodkendelse. Med en positiv kreditvurdering kan du få dit køb finansieret uanset om du er privat eller erhverv. Gå til siden Finansiering.

Moderne motionscykler

Vores leverandører fremstiller moderne motionscykler, der giver dig mulighed for at vælge blandt cykler med den seneste teknologi og nutidigt design. Du finder altså nogle af de bedste motionscykler på markedet i vores sortiment.

Kondicykel

Hvis du gerne vil i form, opnå større velvære samt smide de overflødige kilo er en kondicykel en rigtig god møde, hvorpå du kan dyrke effektiv kredsløbstræning. Kondicyklen er også ideel i mange tilfælde, hvor genoptræning er nødvendig, idet cykling er en mere skånsom træningsform end f.eks. løb. Det er vigtigt, at du vælger en kondicykel af god kvalitet, som du bliver glad for at bruge, så du kan opnå de resultater, du har sat dig for. Fitness Engros fører udelukkende kondicykler i professionel kvalitet.

Hvilken kondicykel skal du vælge?

Der er mange parametre, som du skal forholde dig til, når du skal vælge en kondicykel, der matcher dit behov. Her har vi samlet en håndfuld gode råd:

  • Køb ikke en meget billig kondicykel. Kvaliteten er derefter, og du bliver ikke glad for at cykle på en dårlig cykel. Hvis du træner på en billig kondicykel, vil du ofte opleve, at cyklen har et ujævnt tråd, samt at du får en dårlig siddestilling, når cyklen er ustabil.
  • Gå efter en kondicykel, der ikke er for let. En god og stærk cykel vejer til!
  • Tjek svinghjulet – det skal helst veje minimum otte kg, for at tråddet bliver jævnt.
  • Tjek bremsesystemet. Som tommelfingerregel skal kondicyklen gerne have en magnetisk bremse, der sikrer et stabilt tråd – det finder du sjældent på en billig cykel.
  • Stil din kondicykel et godt sted, hvor du får den brugt – f.eks. foran tv'et.
  • Søg professionel vejledning, så du er sikker på, at du vælger den rigtige kondicykel.

Samtlige af Fitness Engros' kondicykler imødekommer ovenstående råd. Vi tilbyder desuden forskellige typer af kondicykler; spinningcykler,(opretstående) og recumbent (liggende)cykler. Kontakt os gerne for at få mere information om vores kvalitetscykler.