Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Vedligehold af Body Bike Smart+

Vi anbefaler, at I sørger for regelmæssig rengøring af jeres cykler, så de forbliver i topform. Der er ikke nogen større fornøjelse, end følelsen af en Body Bike, der kører som smurt.

Vedligehold af Body Bike Smart+
Vedligehold af Body Bike Smart+
- af Fitness Engros
11.06.2020
Fitness Engros

Som med alt andet mekanisk træningsudstyr har jeres Body Bike behov for løbende vedligeholdelse for at forlænge cyklens levetid og træningsoplevelsen. Vi anbefaler, at I sørger for regelmæssig rengøring af jeres cykler, så de forbliver i topform.


Der er ikke nogen større fornøjelse, end følelsen af en Body Bike, der kører som smurt. Det er ligeledes en garanti for, at jeres medlemmer får en fantastisk træningsoplevelse HVER gang. I er altid velkomne til at kontakte vores serviceafdeling, hvis I har spørgsmål på service@fitnessengros.dk.

Se videoen herunder for en gennemgang af, hvordan vi anbefaler, I tager jer af jeres cykler. Du kan desuden se og downloade manualen som pdf her: Guide til vedligehold af Body Bike Smart+.

Værktøj og smøremiddel

  • Unbrakonøgle med T-håndtag 2 mm
  • Gaffelnøgle 8 mm
  • Unbrakonøgle 6 mm
  • Pedalnøgle 15 mm
  • Klar vaselineolie
  • Lejefedt

Remedierne, der anvendes i videoen er hhv. klar vaselinefedt, som kan købes i de fleste byggemarkeder og i Matas. Og smøremidlet, der anvendes er lejefedt f.eks. SKF lejefedt, som Body Bike selv bruger.

Dette værktøj skal du bruge for at pleje din Body Bike
Relaterede produkter
Body Bike Smart+
Body Bike Smart+

22.275 kr. 
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)