StairMaster Boxmaster Quad Package Boksetræner

142.375 kr. 

Ikke på lager - Kontakt os på 56 14 15 44

Varenummer: STAIR9BM-K9404-26CS

Til professionelle atleter og motionister

BoxMaster er et fantastisk træningsredskab både for selvtrænere, til bokseklubber, MMA-klubber og til holdtræning i fitnesscentrene. BoxMaster er designet af Rai Fazio, som er professionel bokser. Puderne er placeret for at kunne øve virkelighedstro slagserier og har vist sig at være effektiv. Derfor har BoxMaster allerede indfundet sig i flere professionelle bokse-gyms verden over.

BoxMaster kan købes som et enkelt station/tårn med 12 slåpositioner eller som denne version med 4 stationer og medfølgende sparkepuder. 


BoxMaster giver en helt ny bokse-oplevelse i holdsalen

De nummererede puder er ideelle til holdtræning i bl.a. fitnesscentre, hvor træneren præcist kan guide deltagerne til de korrekte slagkombinationer. Slagkombinationerne kan gennemgås forud for hver runde på let og forståelig vis. BoxMasteren engagerer deltagerne på en ny måde, fordi deltagerne får konkrete mål for slagene.

Med BoxMaster trænes både kardio, koordination og udholdenhed. Prøv f.eks. 30 minutter på BoxMasteren med 7 aktive runder og 7 runder med aktiv hvile!


Øvrig information

  • Justérbart tårn med justérbare boksepuder sikrer optimal træning for personer med en kropshøjde fra 152 cm til 208 cm.
  • Sparkepude kan monteres på tårnet (købes separat).
  • Bundplade på 240 kg kan monteres i stedet for at fastspænde BoxMaster til gulvet (købes separat).

Hør opfinderen Rai Fazio give en kort introduktion til BoxMaster:

BoxMaster - Getting Started - Intro from Core Health & Fitness on Vimeo.


Vi giver jeres trænere oplæring

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion i brugen af BoxMaster. Hvis I ønsker det, kan vi stille en master trainer til rådighed, som kan introducere og inspirere jeres trænere til sjov og effektiv træning med BoxMaster. Vi kan desuden forsyne jer med træningsvideoer og trykt materiale med slagkombinationer.

For mere information eller introduktion til BoxMaster kontakt os på [email protected] eller tlf. 56 14 15 44.


Finansiering af BoxMaster

Din konsulent hos os kan hjælpe dig med finansiering af dit træningsudstyr. Du har mulighed for over en aftalt leasing-periode, at dele betalingen op. Vi tilbyder 0% i rente, ingen udbetaling og ingen gebyrer, for at gøre det så nemt og gennemsigtigt for dig som muligt. Kontakt os for uforpligtende tilbud på [email protected] eller tlf. 56 14 15 44 eller læs mere om finansiering af dit træningsudstyr.

Brand: StairMaster
Produktlinje: Boxmaster
Varenummer: STAIR9BM-K9404-26CS
Leverandør varenummer: 9BM-K9404-26CSS
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 593
Bruttohøjde (cm): 112
Bruttobredde (cm): 224
Bruttolængde (cm): 224
Nettovægt (kg): 556
Nettohøjde (cm): 208
Nettobredde (cm): 185
Nettolængde (cm): 183
Webshop:
Webshopfarve: Multifarvet

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.