Nautilus Instinct Leg Extension/Leg Curl

44.875 kr. 

På lager

Varenummer: NAU9IL-D1014-29AGS

Dual Leg Extension/Leg Curl fra Nautilus er en solid dual træningsmaskine til en alsidig træning af lårmusklerne. Træningsmaskinen er en del af Instinct serien, som Nautilus har udviklet ud fra konceptet om at alle brugere - uanset niveau - skal kunne fuldføre en effektiv træning hurtigt og nemt. 

Dual Leg Extension/Leg Curl er en brugervenlig og funktionel træningsmaskine, der er udstyret med en justerbar sæderyg, benpude og lår stabiliserende pude, så maskinen kan tilpasses brugere i forskellige størrelser. Desuden har maskinen en vægtstak på 86 kg og gummifødder, som skåner gulvet mod skrammer.


Lock N Load®

Leg Extension/Leg Curl træningsmaskinen er ligesom de andre maskiner i Instinct serien udstyret med Lock N Load-systemet, hvor vægten justeres lige så let som at tænde en kontakt. Nautilus' patenterede Lock N Load-system er lavet for at nedsætte behovet for vedligeholdelse af maskiner med vægtmagasiner og for at give brugeren en mere sikker måde at justere vægten.

Se mere om, hvordan Lock N Load fungerer i videoen.Kontakt os for mere info omkring Nautilus' styrkeserie eller rådgivning omkring, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Brand: Nautilus
Produktlinje: Instinct
Varenummer: NAU9IL-D1014-29AGS
Leverandør varenummer: 9NL-D1014-29AGS
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 251
Bruttohøjde (cm): 140
Bruttobredde (cm): 94
Bruttolængde (cm): 142
Nettovægt (kg): 220
Nettohøjde (cm): 140
Nettobredde (cm): 94
Nettolængde (cm): 142
Max. Vægtmagasin (kg): 86
Webshop:
Webshopfarve: Multifarvet

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.