Nautilus Instinct Abdominal/Lower Back

44.875 kr. 

Ikke på lager - Kontakt os på 56 14 15 44

Varenummer: NAU9NL-D6330-29AGS

Leg Extension fra Nautilus er en solid træningsmaskine, der effektivt træner forlårene. Den er en del af Instinct serien, som Nautilus har udviklet ud fra konceptet om at alle brugere - uanset niveau - skal kunne fuldføre en effektiv træning hurtigt og nemt. 

Dual Abdominal Crunch / Lower Back Extension er en effektiv og holdbar træningsmaskine, der med sit brugervenlige og funktionelle design, gør det nemt og enkelt for brugeren at træne både lændemusklerne og mavemusklerne i én maskine. Træningsmaskinen er udstyret med et justerbart sæde og en bryst/rygpude, som hjælper til en stabil udførelse af træningsøvelserne og range of motion. Desuden har maskinen en vægtstak på 54 kg og gummifødder, som skåner gulvet mod skrammer.


Lock N Load®

Leg curl træningsmaskinen er ligesom de andre maskiner i Instinct serien udstyret med Lock N Load-systemet, hvor vægten justeres lige så let som at tænde en kontakt. Nautilus' patenterede Lock N Load-system er lavet for at nedsætte behovet for vedligeholdelse af maskiner med vægtmagasiner og for at give brugeren en mere sikker måde at justere vægten.

Se mere om, hvordan Lock N Load fungerer i videoen.Kontakt os for mere info omkring Nautilus' styrkeserie eller rådgivning omkring, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Brand: Nautilus
Produktlinje: Instinct
Varenummer: NAU9NL-D6330-29AGS
Leverandør varenummer: 9NL-D6330-29AGS
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 237
Bruttohøjde (cm): 140
Bruttobredde (cm): 102
Bruttolængde (cm): 114
Nettovægt (kg): 168
Nettohøjde (cm): 140
Nettobredde (cm): 102
Nettolængde (cm): 114
Max. Vægtmagasin (kg): 54
Webshop:
Webshopfarve: Multifarvet

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.