Nautilus Impact Vertical Row

48.625 kr. 

Ikke på lager / bestillingsvare

Varenummer: NAU9NA-S3301-13AGS

Vertical Row er en effektiv træningsmaskine til at styrke ryggen. Maskinen har et brugervenligt design, både i udførsel af øvelsen og indstilling af belastningen. Desuden er den udstyret med et vægtmagasin på 130 kg, som kan øges med et interval på 5 pund (2,5 kg) for optimal fremskridt.

Vertical row er en del af Impact serien, som er en solid og konkurrencedygtig serie bestående af en række holdbare styrketræningsmaskiner.

Nautilus har udviklet Impact serien med fokus på at forbedre kroppens biomekanik i træningssituationen, som er bevist at have en stor betydning for effekten af træningen. Impact serien er velegnet til fitnessfaciliteter, der ønsker en komplet styrkeserie - hvor hver bruger kan tilpasse sin træning efter behov.


Lock N Load®

Med Lock N Load-systemet er det lige så let at ændre vægt, som at tænde en kontakt. Nautilus' patenterede Lock N Load-system er lavet for at nedsætte behovet for vedligeholdelse af maskiner med vægtmagasiner og for at give brugeren en mere sikker måde at justere vægten.

Se mere om, hvordan Lock N Load fungerer i videoen.Kontakt os for mere info omkring Nautilus' styrkeserie eller rådgivning omkring, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Brand: Nautilus
Produktlinje: Impact
Varenummer: NAU9NA-S3301-13AGS
Leverandør varenummer: 9NA-S3301-13AGS
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 310
Bruttohøjde (cm): 152
Bruttobredde (cm): 114
Bruttolængde (cm): 157
Nettovægt (kg): 271
Nettohøjde (cm): 152
Nettobredde (cm): 114
Nettolængde (cm): 157
Max. Vægtmagasin (kg): 130
Webshop:
Webshopfarve: Multifarvet

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.