Nautilus Impact Shoulder Press

48.625 kr. 

Ikke på lager - Kontakt os på 56 14 15 44

Varenummer: NAU9NA-S4307-13AGS

Shoulder Press er den ideelle måde at træne skulderpres på. Træningsmaskinen træner både skuldre og arme og er nem at betjene med sit brugervenlige design. Skulderpres maskinen har et justerbart sæde og udstyret med et vægtmagasin på 130 kg, som kan øges med et interval på 2,5 kg.

Shoulder Press er en del af Impact serien, som er en solid og konkurrencedygtig serie bestående af en række styrketræningsmaskiner udviklet af Nautilus. Impact serien har fokus på at forbedre kroppens biomekanik i træningssituationen, som er bevist at have en stor betydning for effekten af træningen. Denne serie er velegnet til fitnessfaciliteter, der ønsker en komplet styrkeserie - hvor hver bruger kan tilpasse sin træning efter behov.


Lock N Load®

Med Lock N Load-systemet er det lige så let at ændre vægt, som at tænde en kontakt. Nautilus' patenterede Lock N Load-system er lavet for at nedsætte behovet for vedligeholdelse af maskiner med vægtmagasiner og for at give brugeren en mere sikker måde at justere vægten.

Se mere om, hvordan Lock N Load fungerer i videoen.Kontakt os for mere info omkring Nautilus' styrkeserie eller rådgivning omkring, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Brand: Nautilus
Produktlinje: Impact
Varenummer: NAU9NA-S4307-13AGS
Leverandør varenummer: 9NA-S4307-13AGS
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 310
Bruttohøjde (cm): 152
Bruttobredde (cm): 135
Bruttolængde (cm): 163
Nettovægt (kg): 281
Nettohøjde (cm): 152
Nettobredde (cm): 135
Nettolængde (cm): 163
Max. Vægtmagasin (kg): 130
Webshop:
Webshopfarve: Multifarvet

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.